Nyelvek:

NN-Dent - Fogorvosi rendelő
3525 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Bejelentkezés fogászati kezelésre
+36-46-508-736
+36-70-44-33-000

Fogorvosaink rendelési ideje

Hétfő, Csütörtök: 13:00 - 19:00
Kedd, Szerda: 11:00 - 17:00


PRF kezelés
Fogkő eltávolítás

CBCT felvétel készítés, fogászati implantátum beültetés, parodontológia és szájsebészet Miskolc belvárosában.

Szolgáltatások » Első találkozás

Az első találkozás alkalmával Önnek egy kérdőívet kell kitöltenie, amely személyes adatait, és betegségeire vonatkozó kérdéseket tartalmazza. A kérdőív pontos kitöltése nagyon fontos, hiszen ennek segítségével tudjuk a kockázatokat felmérni, és Önt a megfelelő kezelésben részesíteni.

A következő lépés egy panoráma röntgen felvétel, amelyet a legkorszerűbb digitális eljárással készítünk. Az új eljárás nagy előnye, hogy Önt csupán a szokásos sugárdózis mintegy tizedrésze éri. A röntgen felvétel segítségével fontos információkat kapunk a fogak, az állcsontok és a lágyrészek állapotáról.

Ezután következik a fogak és a szájüreg megtekintése, melynek során különös figyelmet fordítunk a szájhigiéniás viszonyokra is. Az intraorális kameránk - a szájüreget feltáró elektronikus vizsgálati eszközünk - segítségével a szájüreg legapróbb részleteit vizsgálhatjuk a képernyőn.

Szaktanácsadást és testreszabott kezelést kínálunk Önnek. Úgy tartjuk, hogy minden egyes fog, amely megmenthető és idős korig megőrizhető, felbecsülhetetlen érték az egészség, és az életminőség szempontjából.

© 2010-2024. NN-Dent Kft.
Főoldal | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Elérhetőségek | Galéria