Nyelvek:

NN-Dent - Fogorvosi rendelő
3525 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Bejelentkezés fogászati kezelésre
+36-46-508-736
+36-70-44-33-000

Fogorvosaink rendelési ideje

Hétfő, Csütörtök: 13:00 - 19:00
Kedd, Szerda: 11:00 - 17:00Implantológia, parodontológia és szájsebészet Miskolc belvárosában.

Szolgáltatások » Kezelési terv

Első lépésként állapotfelmérést végzünk, melynek során az orvosi vizsgálatot kiegészítjük a teljes fogazatra kiterjedő röntgenfelvétel készítésével. Ezt követően a fogászati problémák megoldására részletes kezelési tervet dolgozunk ki, melyben több lehetséges megoldást kínálunk. Elmagyarázzuk Önnek a különböző módozatok előnyeit és esetleges hátrányait, majd egyeztetjük az egyes kezelési fázisok időbeli elosztását.

A kezelési terveket nagy tapasztalattal rendelkező orvosaink az Ön személyére szabottan készítik el az ajánlott megoldásokhoz tartozó árakkal. Ez több időt vehet igénybe (1-2 nap), melyhez türelmét kérjük.

Vidéki és külföldi pácienseinknek az első személyes találkozást megelőzően lehetőségük van egy ideiglenes kezelési terv kérésére. Ehhez azonban szükségünk van egy Ön által postai úton vagy elektronikusan elküldött panoráma röntgen felvételre, melynek alapján az Ön problémáinak megoldására legalább két lehetséges változatot készítünk. Mindez nem helyettesíti a személyes találkozást. A garantáltan legmegfelelőbb tervet csak Önnel együtt tudjuk biztosítani.

A postai úton, vagy digitális formában küldött röntgenfelvételt kérésére visszajuttatjuk Önnek, adatait az orvosi titoktartásnak megfelelően bizalmasan kezeljük.

FONTOS!
COVID-19
Újraindulási
tájékoztató
© 2010-2021. NN-Dent Kft.
Főoldal | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Elérhetőségek | Galéria